Bruschetta con crostino nero toscano
Toscansk bruschetta toppe med leverpaté lavet på siciliansk sød vin, ansjoser og kapers
Bruschetta with lever paté cooked with sicilian sweet wine, anchovies and cappers
Vores menukort er udviklet med tanke for den gode smag, og stort set alt er lavet fra bunden for at kunne give dig som gæst en unik oplevelse.
Vi holder meget af vores gæster og vil altid gerne give dig den bedste oplevelse i vores restaurant.
Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvis du er allergiker, så vi kan tilpasse menuen efter dine behov!
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.
Toscansk bruschetta toppe med leverpaté lavet på siciliansk sød vin, ansjoser og kapers
Bruschetta with lever paté cooked with sicilian sweet wine, anchovies and cappers
Sardiner/Ansjoser i olie Fra Grøndals
Sardines/Anchovies in Oil
Burrata serveret med soltørrede gule cherrytomater, parmesan, hasselnødder og balsamico-reduktion.
Burrata cheese with semi-dried yellow tomato, parmesan cheese, hazelnuts and balsamico reduction.
Sicilianske fritter lavet på Kikærtemel. Serveret med Citron (Spørg om tilgængelighed)
Sicilian Street food Tradition made by Chick Peas fried as “French Fried.” Served with Lemon (Ask for availability)
Ostetallerken (spørg tjener efter dagens ost)
Cheese Platter (Ask the Waiter the Cheese of the Day)
Siciliansk Ratatouille med Aubergine, Oliven, Selleri, Kapers og Tomat
Sicilian Ratatouille with Eggplants, Olives, Celery, Cappers and Tomato
Skiver af italiensk Pølse
Slices of Italian Sausage
Italienske/Sicilienske Oliven
Italian/Sicilian Olives
Grillede Artistokker i Olie
Grilled Artichokes in Oil
Ristede Mandler
Roasted Almonds
Ekstra brød (2 stk.)
Extra bread (2 pcs.)
Grillet blæksprutte med kartofler, serveret med braiseret hvidløgssauce og crumble af ansjoser, oliven og
kapers.
Grilled octopus with potatoes,garlic sauce and crumble of anchovies,cappers and olives.
Oksecarpaccio tørmarineret i 24 timer, serveret med burrata og figner tilberedt med Marsala-vin og
vanilje, samt parmesanflager og mandler.
Beef carpaccio served with burrata cheese,fics cooked with marsala wine and vanilla and almond.
Gratinerede artiskokker med speck og taleggio, aromatiseret med citronolie.
Graten artichokes with taleggio e speck,served with citronette.
Rigatoni i Carbonara Sauce med sprød Pancetta (Bacon) og revet Pecorino
Rigatoni in Carbonara Sauce with crispy Pancetta (Bacon) and grated Pecorino
Linguine med blæk fra blæksprutte, burrata og revet citronskal
Linguine pasta with black ink sauce, burrata cheese and lemon zester
Gnocchi med ostesauce, ristet bacon, trøffelsauce, basilikumpesto og valnødder
Gnocchi pasta with cheese sauce, bacon, truffle sauce, basil pesto and walnuts
Cremet risotto med tigerrejer, parmigiano Reggiano, mynte og citron (20/25 min ventetid – min 2 pers.)
Risotto with prawns, mint and lemon (20/25 min waiting time – min 2 pers.)
Saltbagt dorade med dagens grøntsager (spørg efter tilgængelighed)
Dorate cooked under salt with veggies of the day (ask for avaibility)
Siciliansk Vaffel med fyld af sød Ricotta
Sicilian Waffel Filled with sweet Ricotta Cheese
Mascarpone Is med varm Espresso og Kakaopulver
Mascarpone Ice Cream with hot Espresso and Cocoa Powder
Dagens dessert (Spørg tjener)
Today’s dessert (Ask the waiter)
( Der kan ikke vælges 2 pastaretter som en del af vores menu tilbud )
3 retter 390,- / 4 retter 470,-
Hvis der ønskes ost i stedet for dessert, koster det 85,- ekstra.
Arancina med mortadella og koriander, samt burrata med pistacie og citron
Riceball with mortadella, coriander and served with burrata cheese, pistachio and lemon
Lasagne med braiseret torsk, spinat og ricotta, hertil ostesauce med gurkemeje og Pecorino
Lasagne with cod fish, spinach and ricotta cheese, served with cheese sauce with turmeric
Rødbederavioli med fyld af ricotta med soltørrede tomater og trøffel sauteret i smør og salvie, toppet med sprød pancetta
Beetroot ravioli with ricotta, dry tomato and truffle, with toasted bacon and cheese sauce
Braiseret svinekæbe i rødvin med grøn peber og et let strejf af sød sennep, serveret med polenta
Braised pork cheek with red wine, green pepper and sweet mustard and served with polenta
Dobbelt chokolademousse med hjerte af hvid chokolade, overtrukket med mørk chokoladeglasur, serveret med jordbærsorbet, mynte og frisk citroncreme
White chocolate mousse with dark chocolate glasse, strawberries sorbet and lemon sauce
Kaffe-affogato med mascarponeis, pistacie og kakao, toppet med siciliansk espresso
Mascarpone Ice Cream with pistacchio,espresso Coffe and Cocoa
Dagens dessert (Spørg tjener)
Dessert of the Day (Ask the waiter)
Klar Grappa fra Veneto. En blanding af forskellige druer og lagret på ståltanke. En meget klassisk Grappa med nuancer af hvide Blomster, Pære og Krydderier.
Klar Grappa fra den piemontetiske destillatør, Berta 100%, fra Barbera-druer.
Destilleret med pot still-metoden på kobberkedler.
Blød smag med noter af Skovbund og Blomster.
Grappa lavet på Moscato. Det er en lys Grappa med elegance og aromatik.
Der er duft af friske Blomster og smagen er blød og afrundet.
Klar Grappa, destilleret hos Marolo. Klassisk Grappa med godt bid og fin aromatik.
Meget behagelig og vellavet Grappa.
Klar Grappa, destilleret hos Marolo. Også klassisk.
Men med lidt mere bid end Barbera-grappa. Høj kvalitet og meget vellavet Grappa.
Kvaset til denne Grappa kommer fra vinproducenten Maculan i Breganze.
Efter destillation hviler Grappaen sig i mindst tre år på små stålbeholdere.
Herefter vander man Grappa ned til 41% Vol med lokalt kildevand.
Resultatet er en delikat og alligevel fast Grappa med duft af Blåbær og Kirsebærsten.
Klar Grappa på Sangiovese-kvas.
En kompleks Grappa med en silkeblød tekstur og nuancer af Tobak, Salvie og røde Bær.
En let aromatisk, klar Grappa fra mesterdestillatøren, Gianni Capovilla.
Med en delikat duft af gule Ferskner, Appelsinskal, Lavendel og vilde Urter.
Capovilla er måske Italiens dygtigste destillatør.
Intenst duftende Grappa lavet på tørrede Corvina- og Rondinelladruer, der benyttes til at lave Amarone. Grappaen indfanger druernes lyse og bæragtige noter og kombinerer samtidigt med mere mørke noter af Rosiner, Peber og Figner.
En særlig selektion af kvas fra Pinot Noir- og Barberadruer.
Pot still-destilleret med damp i kobberkedler. Ståltankslagret i 3-6 måneder.
Med en elegant og harmonisk duft. Smagen er tør og ”rank”.
Aperol soda, Prosecco og Appelsin.
Vi har flere varianter af Gin. Spørg gerne tjener.
Rosolio fra Berta (Alkohol Destilleret på Roseblade). Smagen er med Blomsternoter, Banan og Vanilje.
Klassisk espresso kaffe fra Syditalien, som er er lavet på blend af prestigefyldte bønner fra Brasilien, Indien, Indonesien og Afrika. Kaffen er aromatiseret med noter af kakao og ristet byg, smagen er cremet med hints af sødme.
Kaffe lavet på 100% arabica bønner fra Brasilien, Honduras, Indien og Columbien. Perfekt til cappuccino. God konsitens, med cremet smag hvor der spredes aroma af sultana rosiner, blåbær og kirsebær. Efterlader en smag med noter af kaffe is og maltkiks.
Blend af 60% arabica og 40% rubusta bønner fra Columbia, Indien og Brasilien. Rig på gylden creme. Kaffen har blød syrlighed med noter af kandiserede frugter, malt og kakaokiks. Lang vedvarende eftersmag der fylder munden.
Førsteklasses blend fra Brasilien. Balanceret base med intens aroma. karakteriseret med perfekt match mellem syrlighed og sødme. Rund smag med noter af honning og malt, rig eftersmag af karamel, ristet toast og byg.
Hjemmelavet langtidsstegt skinke med pistacie, sød sennep og puré af æble og kanel
Homemade Ham with Apple and Cinnamon Puré, Pistachio and sweet Mustard
Ravioli med fyld af ricotta og parmesan samt mascarpone med timian og svampesauce
Raviolo pasta with Ricotta and parmesan, Mascarpone with Thyme and Mushroom ́s sauce
Gnocchi med græskar og pølse med fennikel, røget provola og pecorino
Gnocchi with Pumpkin and Sausage with Fennel, smoked Cheese and Pecorino
Braiserede svinekæber glaseret med marsala, rosiner og appelsin, samt puré af porre/kartoffel
Braised Pork cheeks with Marsala wine, Raisins and Orange with Potatoes and Leek Puré
Ricotta fondant med kandiserede appelsiner, kirsebærsauce, chokolade og ristede mandler
Ricotta hot heart with dried Orange, black Cherries, Chocolate and toasted Almond
Billeder af Rico Feldfoss
Onsdag – Lørdag: kl. 17.30 – 21.00.
Søndag – Tirsdag: Lukket.
Vi holder åbent på lukkedage eller frokost
for selskaber, der bruger minimum 9.000,- kr.
Copyright © 2024 I Pupi Siciliani. All rights reserved.
Designed and developed by naemt.nu